God kväll/natt.

Efter att mindag startat så dåligt bestämde jag, Roger och Mikaela att vi skulle luncha tillsammans. Jag och Mikaela skulle möta upp Roger utanför hans jobb i Odenplan, klockan tolv och det var även där (någonstans i Odenplan) jag skulle hämta städgrejorna, klockan ett. Detta gav mig ju en timme att äta lunch och irra runt på Odenplans bakgator tills jag skulle hitta lägenheten... Men plötsligt ringde min moster och sa att det blir halv ett istället, så var tvungen att skippa lunchen och allting, så jag ringde Isabelle och bad henne möta mig. Vilket hon gjorde och bla bla. Vi kirrade lurren på subway och åkte in till stan för att köpa maskeradprylar till imorgon (ska på halloweenfest...) Vid buttericks var det en mils kö, bara för att komma in i affären så vi drog till punkt shop istället där vi mötte Sanne! Trevlig överraskning if I may, say so. :) Efter en stunds irrande på stan drog Sanne hem och jag och Isabelle beslöt oss för att bestiga butterickskön. synd bara att vi aldrig fann något i butiken, så vi köpte sminket, i from av riktigt smink, på  hm,,,, Gud jag håller påatt somna. Jag ska bara ladda min mobil, sedan ska jag däcka i min säng.

Suuuug.

Åhgud. Den här dagen började inte bra, vill jag säga. Det börjar med att jag mår illa när jag vaknar och har en sprängande huvudvärk av att jag typ sovit i en timme i natt. Sedan gör jag frukost och sätter på thevoice. Min philadelphiamacka smakar gräddfil och på thevoice gör Jakob en nässköljning = mer illamående. Sedan drar jag hemifrån och glömmer tvätta händerna, så det luktar skinkmacka på händerna och jag bara känner lagret av orenhet. Euw. Medan jag går gata upp och gata ner mot lägenheten jag ska lämna städgrejerna, blir jag helt och hållet utstirrad för att jag drar en s.k. kärringvagn med en lång mopp som sticker ut. Det tar en timme för mig att hitta lägenhetsktiten också så jag blir sen. När jag äntligen kommer fram och stiger in i trapphuset upptäcker jag att det finns två olika trappor. Jag chansar på den ena och kånkar upp dramatenväskan(som den heter med ett finare ord) till andra våningen, som det stod i sms:et från min moster, och upptäcker snart att jag såklart valde fel trappa. Sedan förbannar jag mig över att jag inte lämnade den tunga väskan(innehållande en dammsugare och en miljon rengöringsflaskor) nere och gick upp och kollade först. Så traskar jag upp till andra våningen igen och plingar på dörren märkt "Eriksson" . En tjej öppnar efter en stund och tittar frågande på mig.
"Var det ni som skulle ha städgrejerna", frågar jag glatt
"Nej...?", svarar hon.
Nähä, vad fan ska jag göra nu då...? Jag frågar tjejen om det finns någon annan "Eriksson" i byggnaden och hon svarar "En trappa ner". Jaha?!?!?!?! Jag går ner en trappa till VÅNING ETT(!!!!!) och INTE TVÅ(SOM DET STOD I SMS:ET!!!!) och hittar ingen "Eriksson". Det enda jag ser förutom massa andra namn är en dörr, vars namnskylt är bortriven. Jag chansar och ringer på. Vem öppnar dörren om inte min gamla städerska som vi sparkade för att hon städade så dåligt?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? PIIIIIINSAMT!
Jag panikar och slänger in grejerna i lägenheten och går utan att hälsa fort därifrån. Hon står kvar i dörröppningen och ser ut som ett frågetecken.

På vägen hem går jag vilse. När jag äntligen kommit på rätt spår, tar jag ett djupt andetag för att få lite frisk luft. Föga anar jag då att det står en utomhustoalett precis bredvid mig förrän jag känner en lukt som är en härlig blandning av "vanligt bajs", diarré och spya. Jag känner mig infekterad och slänger kanelbullen jag gått och ätit på.
När jag är vid sista övergångsstället hos mig blir jag nästan påkörd av en bil för att jag inte ser mig för när jag går över gatan.

INTE VÄRT DE 150 SPÄNNEN JAG FÅR FÖR ALLT JÄVLA BESVÄR!




PLUS ATT JAG ÄR SKITTRÖTT OCH FORTFARANDE HAR ASONT I HUVUDET!!!!!! Och wsom om allt detta inte räckte -  klockan halv elva måste gå hemifrån och ströa i minst en timme för då kommer lägenhetsfotograferna. JÄVVLA PISSDAG!!!!

God morgon!

Good morning alla pigga morgonmänniskor. Just nu är jag väldigt trött, klockan är ju bara 06:49 och jag ska slänga i mig en frulle och sedan ska jag dra. Ska ju lämna städgrejorna som jag hämtade upp igår. Efter det får vi se vad som händer, först måste jagåtervända till lägenheten, kommer antagligen däcka i sängen... Innan elva måste jag gå hemifrån för då kommer dom som ska fota lägenheten. Sedan runt klockan ett ska jag hämta städgrejorna igen. Stress, stress, stress. Kul att detta är sista dagen av lovet, (jag vet att det kommer en helg också men det är inte samma sak..) och att jag är tvungen att gå upp såhär tidigt. Men jaja, life goes on, inte mer med det. Nu ska jag slänga i mig en frukost och sedan är jag out of here!

Natt på museet 2

Nu har jag precis sett klart filmen med ovanstående namn... Den var helt ok, lik föregångaren på "roligheten" och uppfinningsrikedomen. Denna var lite mer avancerad än ettan. Men om man ska se den, rekommenderar jag att man kollar på den liggandes i en soffa eller säng, i ett mörkt rum med en Ben & Jerry's Half baked och en sked i näven. Jag blev rätt så illamående när jag satt i soffan, åt stjärnor(med sourcream and onion-smak!!!) och drack cola... Det hände liksom lite för mycket. Uha. Jaja, jag ska återgå till skolarbetet nu, eller efter att jag har tagit ett varmt bad, för jag känner mig rätt så frusen. Imorgon ska jag upp tidigt, lämna städgrejerna, åka och shoppa en sväng med Mikaela, hämta städgrejerna, och sedan mot kvällen ska jag och Isabelle hyra film och äta gott för då sover mamma borta. Myyyyys! <3 Puss på er!

i luv my mama.

Mamma vet typ alltid när det är dags att trösta en sönderstressad Erica och på vilket sätt. :) Till middag har hon köpt skagenröra, baugette och avokado. Sedan överraskade hon mig med två hyrfilmer: Natt på museet 2 och the proposal. Till filmerna äter vi OLWs stjärnor och dricker cola. Tack mamma, det behövdes verkligen. <3


Update

Oj oj oj. Min dag är svinjobbig. Jag var tvungen att ställa in Kunskapsskoleträffen och dessutom städa hemma för vi ska ha fotografering av läenheten imorgon klockan ett. Jag har nu städat i ett par timmar och därmed typ inte fått mycket skolarbete gjort. suck. Jag får plugga som fan ikväll istället för sanden i mitt timglas rinner ju ut ffs. Haha åh, jag älskar att jag är så töntig, "sanden i mitt timglas"... För mycket days of our lives perhaps? Jag har i alla fall kommit igång med engelskan, man ska skriva en berättelse som antingen är jättepositiv eller jättenegativ. Jag valde negativ för det känns som att det är intressantare att läsa om. Fast på slutet ska den nog bli lite positiv så man inte blir helt deppas av att läsa den. Det handlar ju om att fånga läsarens intressse. Fyfan vad tråkigt att vara lärare btw. Sitta och läsa massa tardigt skrivna B-berättelser och rätta miljoner stavfel varje dag, sedan skriva något prov som ska symbolisera vad eleverna ska kunna och sedan rätta alla prov. Usch. Nu ska jag nog fortsätta städa lite. Sedan blir det bara mer och mer plugg. På mitt fina lov :(

God morgon

Idag är det ett ganska hektigt schema som gäller. Först ska jag ut med Maja, sedan ut igen och göra ärenden åt min mosters företag (mot pengar mwihi!), ergo handla lite städgrejer som jag ska lämna till städerskrna imorgon klockan 7.30(!!!!). På vägen hem från shoppingen ska jag nog köpa lite matgrejer; risifrutti, sesamkakor och kanske en lasagne. Efter det ska jag plugga lite, gå ut med Maja igen och sedan ska jag antagligen träffa mina gamla kompisar från kunskapsskolan :)) Det ska bli dagens höjdpunkt vill jag lova. Men det är i o försig inte svårt att överträffa dagens sysslor i rolighet, men det ska bli riktigt kul i alla fall. Någonstans under dagen ska jag klämma in städning hemma, för jag vill överraska mamma när hon kommer hem, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag starta en virussökning på datorn, känner att det var länge sedan. Peace out puss.

Hemma

(Ursäkta för ett helt osammanhängande inlägg. Blev bara så lyrisk av filmen att jag var tvungen att skriva av mig lite.)

Kom precis hem från "this is it". Åh gud vad jag älskar Michael. Jag var så himla galen i honom när jag gick i femman, har alltid gillat honom sen dess, men nu älskar jag honom. Han är seriöst helt OTROLIG. Jag tycker fortfarande att det är lite dåligt att "de" (betydande; de som gjorde och publicerade filmen) fortfarande försöker mjölka pengar ur "profilen" Michael Jackson. För ofta de gjorde den här filmen ör att kompensera alla fans som inte fick se konserten de sett fram emot. Ofta det var en minnesfilm. Då hade i sådant fall pengarna lika gärna kunnat gått till någon utav Michaels fonder. Det är min åsikt. Däremot Michael själv. <3 Åh han verkar så ödmjuk. Lillen. Omgiven av så mycket folk hela tiden men antagligen alltid känna sig ensam.

Det är väldigt sorgligt att se filmen, på det sättet att man verkligen fick se hur han förberedde sig inför en konsert som aldrig blev. Ändå måste det ha varit mäktigt att vara en utav alla dansare/filmare/musikspelare, etc. som blivit helt ensamma om upplevelsen i all framtid. Det var ju liksom bara dom där. Det var meningen att de skulle dela upplevelsen med miljontals fans men nu är de heeeelt ensamma om det. Det måste vara lite mäktigt.

Man kan inte fatta hur Michael fortfarande kan sjunga helt fantastiskt och dansa lika bra som på tiden då det begav sig. Det är helt otroligt. Och att han är så engagerad i allt som kretsar runt uppträdandet, en sann perfektionist.



Han förtjänar verkligen titeln: The King Of Pop.

Du är fortfarande grym Michael Jackson! Älskar dig.

This is it

Nu drar jag iväg på Michael Jackson This is it. Det är ju världspremiär idag! :D

Detta blev outfiten:


vrid på huvudet. :) Klänning från HM, kofta från Monki. Pöss

FLYTTA

OJOJOJ! Nu ska jag berätta. Jag och mamma ska flytta! 15 januari är det inträde och det är ungefär 10 minuters promenad från vår gamla lägenhet, mot stan. Jag lägger inte ut adressen på nätet, men ni som undrar kan skicka ett sms eller något... :) Det är en liten lägenhet, mycket mindre än den vi har nu, det är längre till tunnelbanan, nämligen 7 minuters promenad till närmsta tunnelbana vilket är ganska långt enligt mitt tycke. MEN! Det finns en grej, en liten grej som utklassar alla fördelar med vår gamla lägenhet. Den lilla grejen är myyyycket liten, mycket. Nämligen ett eget rum! Som sagt, ett mycket litet rum, mycket mindre än det "rum" jag har nu. Men det är ett EGET rum med EGEN dörr och faktiskt till och med EGEN balkong. Fast balkongen kommer ju mamma använda också men skitsamma för jag får ett rum med en riktig dörr! <3<3<3<3<3<3 åh ni som har egen dörr (ergo, alla mina kompisar...), ni AAAANAAAAAR inte hur lyckliga ni är, gud vad glad jag är nu! :D:D:D:D Mamma är borta och skriver kontraktet nu, sedan är den vår!

Is you and me, bic boii!

Idag har jag jobbat hela dagen. Pust. Det var inte kul men det var det värt! MONEY MONEY MONEY liksom! Para in the wallet. För er som inte vet(ofta!?) så jobbar jag hos min pappa som.. ja... sekreterare kanske man kan säga, eller assistent. Dagen har då spenderats med att arkivera massor med papper. Man viker en kartong som har ungefär samma storlek som en pärm, tar allt innehåll  i en pärm, sätter ihop det med en slags plastgrej och lägger i det i kartongen, sätter en etikett på kartongen som talar om vad som finns i den och lägger den i "åldersordning" i en ny, större kartong som rymmer exakt fyra små kartonger. ALLA KAARTONGER SKA VIKAS. Ni vet att kartonger och papper har kanter vassa som rakblad?!?!??! HELLO PAPERCUTS! Det svider seriöst över hela mina händer för att jag har fått så många papercuts. Gaaalet. Nästa gång ska jag fan ha plasthandskar. Ni vet, sådana där som  subwaypersonalen har när de gör mackor. Jaja, nu ska jag sova.

sambooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodee!


Hola bloggen!

I fredags sov Felicia hos mig och vi hade en riktigt mysig tjejkväll med monsters and aliens och a cinderella story, ben&jerrys och massa riskakor. Rekommenderar monsters and aliens, den var en riktig raketforskarfilm alltså! <33

Igår sov Isabelle hos mig och, ja, vi gjorde egentligen inget speciellt men kollade på Cirkus Möller (som jag hade spelat in från fredagen) och det var faktiskt inte ett dugg underhållande. Skämten var på låg nivå och det enda garvet man hörde i bakgrunden var en enda snubbe som garvade åt varje skämt, men det var bara han som garvade. Jaja, jag och Isabelle hade mysigt i alla fall. Vi var uppe sjuuukt länge och är ganska trötta nurå.

Idag ska jag och Mikaela åka och shoppa kläder till henne och jag ska även kolla på en visning av en jättefin lägenhet som jag och mamma funderar på. Det ska bli mysigt, jag återkommer nog med en update. För nu ska jag banne mig börja blogga mer! :))
PUSS


hahahhahh

klick här

hahaha

 

Innan äktenskap:

John: Åh... äntligen. Jag kan knappt vänta.

Jane: Vill du att jag ska gå?

John: Nej! Tänk inte ens tanken!

Jane: Älskar du mig?

John: Självklart. Har gjort hittills, och kommer göra framöver.

Jane: Har du någonsin varit otrogen mot mig?

John: Aldrig, varför frågar du ens?

Jane: Kommer du kyssa mig?

John: Varje gång jag får chansen.

Jane: Kommer du slå mig?

John: Nej, har du blivit galen?

Jane: Kan jag lita på dig?

John: Ja

Jane: Älskling!

 

Efter äktenskap:

Läs nerifrån och upp!


Orrrrrginellt

18 snabba frågor, om du inte kopierar & svarar

inom 5 minuter kommer den du älskar mest dö imorgon!

 ja, sånt här händer när man inte har någonting att göra.

Om dig

1. Är du singel?
 Ja... :.
2. Är du lycklig? Ja ganska...
3. Är du uttråkad? Mja, inte så värst kanske. Eller jo, vad leker jag?
4. Är du ledsen? Nej det är jag i varje fall inte!
5. Är du italienare? Ser ut som en...? Men kanske inte räknas?
6. Är du en cooling? LÄTTTTTTTTTTTTTTTT!

DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 Jag vet inte, nej det gör jag nog inte, för då lär man ju bli kär i personens utseende och inte personligheten eftersom den oftast tar ett tag att upptäcka ocg det känns inte riktigt som att det räcker i längden.
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja, det har väl alla egentligen?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja........?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Men ja, såklart.
5. Har du strulat med någon under de tre senaste veckorna? Nej inte vad jag vet, ehehe.
6. Gillar du någon just nu?  Mja, nej eller kanske lite.

SENASTE:

1. Telefonsamtalet du fick?
 Isabelle tror jag.
2. Personerna/personen du var med? Mikaela är jag med nu...
3. Roligaste grejen som hänt. Bellas partey igår var ganska kul... Annars har jag haft ganska kul hela dagen...
4. Personen du smsade? ISABELLE
5. Du tillbringade natten med? Bella, Sara och Hanna om jag inte minns fel.
6. Du kramade? Mamma

goddagens!

Jag sitter nu hos pappa och lyssnar på shaggy <3. Det är fasen bra morgonmusik alltså. lite smoooooooth.

Jag har inte så mycket att berätta.. Det är väl därför jag inte bloggar så mycket.. mitt liv är helt enkelt inte tillräckligt intressant. Jag har suttit och kollat bloggar hela morgonen. det är ju sjuuuukt kallt ute förresten.

Grattis Isabella <3


SERIÖST!

Klicka här om ni vill se vad jag o sannebanan gjorde igår.

Hejhej

Jag sitter här med Isabelle som smsar. Nu ska vi plugga företagsekonomi. Kul, ja. Nej. Bajs hejdå.


viii tevåååååååhhh

Grattis Isabelle <3

Idag är det Isabelles födelsedag. Av mig fick hon en lunch på Subway och GTA 4. Hon blev very happy. :) :) :)

Idag var jag och Isabelle på stan och konstaterade att livet suger utan pengar. Så nu ska jag helt enkelt klippa mig och skaffa jobb. Jag har precis tagit mig an ett random ströjobb hemma som gick ut på att packa upp alla saker mamma och pappa tagit hem från landet(som ska säljas, om någon missat det) och det fick jag lite para för. Najs! Nu ska jag göra allt i min makt för att tjäna pengar så jag kan shoppa kläder sedan. Jag behöver en viss kofta från urban outfitters(Isabelle vet vilken) och massvis med klänningar. Detta ser jag verkligen fram emot får jag lov att säga. Om en havtimme är det dags för desperate houswivespremiär! WOHO! som man längtat liksom. Nu börjar mitt liv sakta men säkert få en mening. Hehe.

Imorgon ska jag plugga järnet på företagsekonomin så jag klarar av provet på toooorsdag. Btw, så är vår fuckingcpskitidiotmattelärare en fucking cpskitidiotpuckodumhuvud, etc. Bara så alla vet. Kul om han skulle halka in här. GISSA VEM SOM FÅR IG DÅÅÅÅÅ???? :D:D:D:D:D:D:D:D: <3<<3<3<3<3<323445

Nu ska jag städa lite och sedan cykla en stund. SEDAN ÄR DP! <1234567891011121314151617181920

PUzssz

hahaha little happy monster.

ååååkajjj

Nu är jag en gooooood girl. Jag ska berätta imorgon för idag gaar inte inte. haha palla att jag är så störd att jag snor kanalens internskämt. Jag är ju sjuk i huvudet.





jaja, skitsammma. maja ligger och myser bredvid mig. det är mysigt.










puss och kram.


jahupp

jag har verkligen ingenting att göra. borde gå och lägga mig men är för lat.

asså mina falukorvar ser ut som gamla människor.

sa isabelle idag.

bröllop.

är vad jag gjort i helgen. det var väldigt trevligt och kul och skoj och bajs. i början var det lite stelt men vid middagen hade jag så trevliga bordskamrater att jag typ dog av garv. rip.

thank you mama.

Mamma var snäll och tvättade mina kläder. Nu kan Maximus ärva dom om han vill. :(

Wihuw!

Nu är jag klar med mitt PM!!!! tror jag. Har skickat till Isabelle för ytterligare utvärdering men mamma sa att den ar bra. fast det gör hon iofs emd allt, men skitsammma jag pallar inte bry mig...! Snart ska jag ta ett bas och raka benen osv, fölr jag luktar verkligen inte gott, kära vänner. Sedan blir det att smörja in sig med brun utan sol eftersom jag ska på bröllop imorgon så jag vill inte se ut som den blekfis jag blivit. HÅHÅ JAJA! Vi lär väl ses efter mitt bad för ofta jag har något mer spännande att göra än att blogga?

<<<<<      <             <        <<<<         <<<<          <
<         <    <             <     <         <     <         <        <
<         <    <              <    <               <                     <
<      <       <              <    <                <                    <
<<<<        <              <        <                <                <
<               <              <            <               <             <
<                <             <               <                <         <
<                  <          <     <         <     <         <         
<                     <<<<          <<<<         <<<<           <


i wanna show the NAtion my appreciAtion

Vad är det som pluggar och pluggar men kommer ingen vart??



































































dagis

idag har jag vart i skolan. interesting i know.. Sedan har jag visat en mysig video för Mikaela och filmat hennes reaktion (youtuba 1 guy 2 spoons reaction och klicka på den som är från itsherfriend) Efter det åkte jag och isabelle hem till mig och åt subwaymackor och hyrde en film; 17 again, med zac efron, som är sjukt snygg som vanligt. FIlmen var väldigt amerikansk med också väldigt rolig, hehe. jag diggar ju amerikanska klyschfilmer av någon andledning. jag och isabelle har också börja spela in en ny film som kommer läggas upp här så fort den är klar, men det lär nog ta ett tag, vi är så sega. Nu ska vi nog gå och lägga oss. Imorgon är vi lediga FFS! men jag ska typ plugga imorgon på mitt PM så jg får ändå inte njuta av ledigheten speciellt mycket... jaja, jag överlever.

På lördag gifter sig min kusin Jonas, så då blire bröllop för min del... Jag slänger nog upp någon bild på outfiten hehe, för D E NAJS. Puss! <3

här e en sevärd film!

RSS 2.0