.

Snart ska pappa komma hem med sushi till mig. Mums. Jag är vrålhungrig!

Angående det här jävla fucking porträttet går det inte så bra... Jag har verkligen mjölkat ur all jävla information jag har om Erik. Det lyckades bli typ ett A4. Jag har en hel sida till som jag måste skriva på... öööhhhh...

Jag blir mer o mer nyfiken på hur det går för isabelle, hehehehe.... Eftersom hon typ inte ens haft någon intervju med Johannes.. Eller jo, dom har typ haft en halv intervju.... jag har haft en och en halv intervju med Erik men typ ändå inte kommit någonvart....

Åh, gud nu får pappa ta och komma hem! Jag dör av hunger alltså!

god dag

Nu sitter jag vid datorn och försöker jobba på porträttet på Erik som ska redovisas på måndag. Det går helt okej, men det blir så töntigt, haha, fast skitsamma.. Skolsaker ska ju vara töntiga och "vuxna"! Det är ju då man får höga betyg...  c(-:

Åhh, jag har lurpat i mig två koppar kaffe men är ändå trött och ofokuserad... Jag och Isabelle, a.k.a. TÖNTARNA, satt uppe till typ halv två igår och chattade med varandra, ahhahah...

Jajaaaaaaa....  Ska ha filmväll ikväll med Bella, MYYYYYS! <3<3<3 Nu när jag har, ehum, FF så festar jag järnet va. Äh, men det är mkt mysigare att vara med dig belliiizzzZzzZz!

Jahapp, måste nog fortsätta på porträttet, annars blir det ju aldrig klart....

Pussochkram

mmmys

sitter här med syrran i hennes soffa och tittar slött på let's dance... är så himla trött idag, och grinig (vilket kanske isabelle och stackars martin kan intyga?) förlåt, förlåt! c(-:

idag har det inte hänt så mycket.... vi har haft svenska och jag försökte göra ett porträtt på Erik L i klassen... det gick ju sådär... efter det hade vi media, nu när johan övergivit oss fick vi göra det bästa av stuationen... och juste! en annan viss person var väldigt söt och sådär *hihi*... åh vad töntig jag är, haha!

efter skolan hade jag och isabelle, eh, rääääätt så kul i en mobilbutik eller vad säger du, isabelle a.k.a. "rowboat" wigselius??!

det var så kul för när jag o isabelle försökte underhålla varandra i butiken, som spelade mycket nittiotalsmusik, började jag dansa robotdansen. hahaha, isabelle ba: "yeah! do the rowboat" hahahahahhahaaha! istället för robot. hahahah

puss på alla

NOTERA

Notera hur, hahahahha, Toker är typ helt efterbliven, hahaha!

Just det!

Igår försökte jag lägga in en till film som är fortsättningen på snögul... men det lyckades inte... Jaja, här är den i alla fall!

Rev. Road

Nu har jag precis slurpat i mig en hallonsmoothie. MUMS! Jag och pappa har fått förhandvisningsbiljetter till Revolutionary road med Leo DiCaprio och Kate Winslet! 3:e februari, då smäller det! Gud vad kul, jag har liksom inte vart på bio på evigheter... Sist såååååg jaaaaag... Hmmm... Det måste typ varit... Ja, någon annan film iaf, haha.. Kommer inte riktigt ihåg, SÅ länge sen var det!


En bild på the LoveBirds, Leo och Kate!


Byh, byyyye!

något annat

Något annat ni bör checka in är den här, hahhahahaha, asroliga versionen av snövit:

notera: hur prinsen låter som typ en pedofil! hahahaha! Åh så underbar!

De som gjorde den går i min skola!

Utkast: Åh, jag ...

Åh, jag har en crush!! Bo Burnham!


Han är söt, duktig på att sjunga, grym på texter och sådär töntigt gullig så man bara döööör!

checka in honom på youtube! min favorit är hans allra första: "my whole family thinks I'm gay"

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Haha

Okej, nu har bella precis vart hos mig, det var mys, fast vi gjorde inte så mycket, kollade mest på youtube...

För övrigt så försov jag mig som helvetet himself imorse! vaknade av ett sms från matilda som undrade var jag höll hus. Sedan missade jag att krama johan hejdå eftersom han slutade idag. Han ska byta till något snowboardgymnasium i åre typ och det suger!

Trött men är glad att vi typ börjar elva imorgon. så jag kan gå upp nio/halv tio! fast vi slutar i och försig typ kvart i FEM! så jag vet inte jag...

ahapp!

då har man precis bytt förälder dårå.... mamma-vecka nu.

just nu sitter jag och kollar på prison break... är ganska uttråkad helt ärligt... önskar att serien kan ta slut nån gång.

gud vilket tråkit inlägg det här blir...  juste! jag tänkte börja re-decorate hära på bloggen... kanske ljusa upp den lite och göra den mer välkomnande? får se hur 're blir me 're!


XoXo

Gossip girl






(hehe skoja bara, kul va?)

ursäkta

måsta passa på att be om ursäkt för att jag typ aldrig uppdaterar...


aaahh

Nu har jag typ suttit och kammat igenom håret i en kvart! Det är lent som en babyrumpa, haha!

Jag har nämligen haft spa-dag idag, vilket var underbart! Jag började med en rejääääl dusch which was about time ;-), sedan schamponrade jag håret och tvättade ansiktet. När jag balsamerade håret masserade jag hårbotten i typ en halvtimme och sköljde bara ut lite. Sedan noppade jag ögonbrynen, smetade på ansiktsmask och efter det : operation återfuktande! nu är det bara dags för lite BUS!

PuZzZzzzZZ

Erica goes Estet

se vad kul man har med photoshop va..


GÄSTBLOGGAR HÄRA!

Hejsan, felicia här!
Också kallad ericas bästa väninna.
Denna underbara afton har vi de tre musketörerna (bella, erica och jag felicia) ätit en massa onyttigheter, kollat på filmen supersugen och varit allmänt sådär chilliga. Det har varit väldigt trevligt. Förörligt så är supersugen väldigt rolig. Rekomenderar den starkt! En film som ger en kramp i magen om man säger så. Just nu sitter Bella ute och kollar om filmen, hahaha hon somnade, medan erica ligger i sängen och pratar lite för sig själv. Kul tycker jag. 
En sak som kanske inte tas upp i denna fantastiska(?) blogg så ofta är hur bra jag(felicia) är. Något som faktiskt måste uppmärksammas mera. För jag är ju trots allt väldigt: smart, sexig, snygg, söt, snäll, underbar, rolig och ja en hel del annat också. eller vad säger ni?

 

Namn: Felicia Maria Heller
Ålder: 16 år
Detta gillar jag att göra: Mysiga hemmakvällar med film, gillar även promenader i solnedgången.
god natt!

/ Världens bästa felicia


juwste

jaag har cuttat min lugg nu, vettö!
 
ursäkta att bilden är sne, jag orkade inte gå in på paint och vända den...


MMMMMMMNYYÅÅÅWWR!!!

Nyår var bäääääääst! Jag tog det iiiiskallt med syrran! vi åt asgod mat, myckeet godis och spelade guitar hero och lyssnade på musik, kollade på film och fyverkerier! älskar lugn nyårsafton

RSS 2.0