stolt!

Nu har jag gjort klart svenska-uppgiften som ska lämnas in i förrigår! WOHO! Imorgon ska jag börja skriva på PM:et sm ska vara inne på fredag. Jag kommer nog hinna för vi är ju lediga på fredag. SOOOOFT. Sedan ska jag bara plugga till proven och sedan ligger jag inte efter längre! Idag har jag pluggat medan isabelle har tittat på. Sedan har jag visat henne världens läskigaste youtube film och lurat henne att spela Scary-Maze game. HAHAHA! Hennes reaktion på båda skulle filmats. På den äckliga videon(länk) höll jag på att dö av garv av hennes rektion. På scary-maze game höll hon typ på att börja gråta hahahahah sötisen! HAHAHA hennes min var liksom obetalbar, jag ligger och garvar för mig själv nu hhahahahaha!

Possposs


tog en webbcambild nyss och måste säga att webbkameran gör att man ser rätt fräsch ut för att inte ha smink... hehe

klad(are)

Nu mår jag lite bättre i alla fall. Jag har gjort min engelska nu. Vilket gör att jag endast har:
[] Pm:et i samhällskunskap
[] Textkommunikationsuppgiften
[] G-prov i matte
[] VG/MVG-prov i matte
[] Någon crazzzzzy uppgift i svenska
[] G-prov i Företagsekonomi

Är jag duktig ELLER?!?!1+1+?!+1?!+1?!

emo

Idag har varit ännu en ganska deprimerande dag av mitt liv. Jag har typ tappat livslusten eller något. I alla fall skollusten. Jag vill bara krypa in i ett mörkt rum med en skön säng och stanna där en vecka eller två. Vila ut mig. Det känns som att jag inte sover när jag sover för när jag vaknar vill jag typ dö. Okej, jag är väl lite väl dramatisk.
   Nej faaaan. Nu spelar radion "i'm alive" med Celine Dion. Radion är för nära för att man ska kunna ignorera låten men för långt bort för att jag ska orka gå och stänga av den. My life sucks.

Jag har i alla fall tränat idag. 30 minuter på cykeln till Britney Spears och Familjen. Det var ju soft. Synd att jag inte kan njuta av endorfinerna då jag måste fakking plugga. Jag hade egentligen inte tid att träna på grund av att jag ligger efter i skolan men det sket jag i för jag gjorde åtminsonde något bra, annars hade jag ju tittat på tv eller något. Åh, nu spelar radion Red Wine. Sooooft. Jag ska väl hoppa in i duschen och sedan plugga matte. PM:et om konflikten mellan Israel och Palestina är bara för deprimerande. Jag har två hela prov som jag missat, att plugga till i matte och snart kommer väl ett nytt. Till fredag ska jag ha gjort det här jävla PM-skiten och en engelska uppgift.
   Imorgon ska jag försöka gå på alla lektioner eftersom det fan var länge sedan. Jag är en sådan rebell. Jobbiiiiiiigt.


O.m.g. like...

1. Maskerad på fredag; WHAT TO WEAR?!?!?!??!

2. Imorgon blir det officiellt om jag ändras till glasögonorm eller inte. SCAAAAAAAAAARY SHIZZLE. 


Nu ska jag sova. Imrogon kommer isabelle hit kl: 07.00 för att göra mig sällis till glasögonstället.

d u s s e !


maximus. is. mr smileypants.

tjena blogggen.

Long time no see. Man skulle ju nästan kunna tro att jag skaffat ett liv så länge som jag vart borta, men det vet vi ju alla att jag inte har. Idag är jag hemma när min klass åker till ågesta, för att jag är så JÄVLA tråkig och pallar inte. Städerskan är här hemma också, kul kul. Måste hålla mig undan hela dagen. Just nu sitter jag och Maja på mitt rum och väntar på att städerskan ska bli klar med källaren. När hon är det ska jag nämligen gå ner och spela GTA och Maja ska väl... Titta på eller något. Nu ska jag nog uppdatera på bilddagboken. Det har ju gått ett tag sedan jag gjorde det. PussPussPuss.

här har ni en gräsplätt och Maja i bakgrunden.

life is one big party when youre still young

Jag kommer sakna sönder diig min bejsta friend! :(






<3




+



=


(nutte)


nu ska jag åka

till prag.

RSS 2.0