igår

alltså jag måste bara prata av mig lite. vi hade släktfest igår. vem blir fullast av ALLA och spenderar hela kvällen hängandes på svåger och syssling? jo, jag! tack tack tack för den erica. way to go! palla att jag måste bli redlös bara för att det är open bar. hahahhahahhaah isabelle kommer garva så mycket när jag berättar detaljer.

just nu vill jag gräva ett hål i marken och gömma mig där tills alla är så senila att dom inte kommer ihåg den här festen.

fredag

Idag ska jag och Mikaela baka. Vi ska ses på Bea och handla ingredienser. Det blir en glutenfri(det är här jag kommer in i bilden) jordgubbstårta. Eftersom glutenfritt = smakar bajs, ska jag  provsmaka och se om den är ätbar för alla utan allergi. Annars får Mikaela äta den själv så bakar vi en ny åt alla utan allergi. Det är nämligen så att Roger ska ha födelsedagskalas imorgon. Så det blir lite tårta och kaffe.

På kvällen imorgon, ska jag till Claes 60-årsfest. Claes är min farbror och gudfar.

Såhär ser jag ut idag:



Blommig klänning, Lindex 199:-
Jeansjacka H&M (jättegammal så jag kommer inte ihåg priset)

Systerson

Idag har jag som sagt varit med Mikaela och Maximus och det var mysigt. :) Dagen har bestått av: promenadas.

Först gick jag till Mikaela á 2,5 km

Sedan gick vi till pappas jobb via Gubbängen á 5,8 km

Sedan gick till zorros dagis och därifrån till BEA och sedan hem till Mikaela á 5,8 km

Sedan gick jag hem á 2,5 km

TOTALT: 16,6 KM!!!!!! om jag räknade rätt.... OMFG!!!



Här får ni gotta er i Maxan

petar i snoken redan...

hip hop gangsta!



här LER han till och med! :D han var på gott humör idag! Garvade till och med! :)


torsdag

Nu ska jag och maja bege oss hem till mikaela och maximus. mys.

Idag har jag på mig den vita NEW YORKtröjan från weekday 150:-,
Beige kavaj från second hand-butik i köpenhamn 70:-
Svarta jeansleggings från VILA (kommer inte ihåg priset)
Armband från monki 150:-
och en blommig sjal som jag fick av felicia(<3) från divided



bebis

god morgon

Nu ska jag äta lite frukost och ta en riktigt lång långpromenad med maja. Puss.


Bella har dragit till Spanien och jag saknar dig redan din tönt! <3 <3 <3 <3 <3

väntar

väntar på att pappa ska putsa klart skorna och tänkte passa på att säga att jag byter till den randiga tröjan och ett par svarta jeans. det ser mer uppklätt ut och jeansen är för att det är fucking cold outside!

snart

Ska på studentmottagning snart. Det är min kusin Calle som tar studenten. Har gjort ett finfint kort som han ska få + 800 kronor på nordiska kompaniet som införskaffades idag med felicia. :-)




Det blev den röda NEW YORKtröjan, kjol och leggings. fast man ser inre kjolen på bilden för webbkameran har så jävla BRA KVALITÉ!

Skolavslutning + shoppinglunch utan lunch.

På skolavslutningen hade jag detta:


Och detta har jag shoppat:


NEW YORKtröjor weekday 150:-
Randig tröja weekday 250:-

Jag ska ju på studentmottagning om typ 2 timmar... Funtar på om jag ska köra röd NEW YORKtröja + jeans eller kjol & leggings... Jaaja,  jag har ju lite tid att tänka... Nu ska jag äta lunch = flingor och mjölk...


älskar den här effekten för man ser ut att ha 10 000 miljoner kilo smink på sig. och kolla in the size of my eyes. KREIJSI!

Mm-MM


Mitt nya liv som... husmor!

Det hela börjar med att jag till min stora fasa upptäcker stora gräsfläckar på mina fina byxor.


Tur att vi har Vanish. Har aldrig testat Vanish men nu är det upp till bevis.


Hmm, ja, detta verkar ju simpelt.


Dosera i doseringsbollen...


Häll över fläckarna. Snabbt upptäcker jag att det blir vitt där fläckarna varit...


Efter fyra minuter. In med skit'n i tvättmaskin'.


Det skummar otroligt mycket...


Under tiden passar jag på att gå upp i vikt. Fast det gör inget för jag heter hurtbulle i mellannamn och ska träna imorgon.


Fläckarna är faktiskt... borta. Mm-m bra, mycket bra.

åh jag är ännu inte klar med bokrecensionen

för uppgiften ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag sitter mest och kollar bilddagboken, fejsbuck och andra bloggar.


baj baj


en bild på mig när jag låtsas-skrattar. bajjjjjs.

plugga.

det går inge bra.




här var man la brun!

plugga.

Nu ska jag egentligen plugga med min engelska bokrecension men jag måste bara dokumentera hur löjlig jag ser ut. Varken pappas eller min lånedator  har word så jag måste låna pappas superlilla laptop. Superlilla? Det var ett nytt ord för mig... :S Men ialla fall, och jag pallar inte sitte och skriva på det lilla tagnentbordet och styra med musplattan, så pappa har kopplat in ett annat tardigt tagnentbord till mig och en mus, han fick av emelie i födelsedagspresent, som föreställer en röd bil.



Nu ska jag skriva min bokrecension! PUSS! 

Lördag.

Jag sitter och väntar på att pappa ska göra i ordning sig. Han är värre än en tjej!! Sitter och latjat med datorn istället för att byta om! Suck! Själv har man typ varit klar i en halvtimme. Igår satt jag och svullade chips och dip helt själv. Eftersom en viss Isabelle sket i mig. :( Jag och pappa ska i alla fall gå och utforska stan såhär på självaste nationaldagen! Det ska ju vara mycket uppträdanden och sådant runt Djurgården / Skeppsholmen.

Åh, nu kommer pappa in med typ tre ombyten och ser panikslagen ut. Människan vet inte vad han ska ha på sig. Alltså, som sagt, värre än en tjej! På tiden han har duschat, rakat sig och borstat tänderna har jag hunnat duscha (i den andra duschen), smörjt in mig, klätt på mig, sminkat mig och fönat håret. MAJ GAD ALLTSÅ!


since you've been gone

alltså. Jag är helt galen i den här reklamen! Den är så UNDERBAR! :D

dagen

Dagen har gått bra. Seg svenska men vad är belöningen? MVG FFS!!!! WOHOOOOOOOO!!!!

Sedan flash! Jag blev klar med filmen och ska försöka lägga upp den på youtube på måndag.

Just nu äter jag flingor och ska snart åka till mikaela som är i högdalen och kolla i affärer. Alltså whats up with högdalen? Det är ju astråkigt där, men whatever, det blir ju kul att träffa mikaela! :D

Utkast: Sitter här ...

Sitter här framför datorn innan skolan. Har på mig min nya robyn-tröja som är mkt snyggare till kjol men den funkar nu också. Idag ska jag prata med min mentor som ska prata med min samhällskunskapslärare som ger mig ig. Det ska bli... intressant.

Annars har vi flash idag. det ska också bli intressant.

shoppat.

Nu har jag hittat ett alternativ till skolavslutningen. Den är lite mer settle, vilket är bra, eftersom jag inte är så crazy när det gäller kläder i skolan... Vad tycks om denna? Endast 149 riksdaler på HM.

Nu har jag deltagit i bilddagbokens tävling.

Tävlingen handlar om att man ska fånga en sim på bild. Alltså från datorspelet "the sims".

denna bidrog jag med:


klicka på bilden

viktig information om youtubeklipp

om du inte har ett konto på youtube och därmed inte kan se vissa klipp, kommentera någonstans, bloggen/bilddagboken/msn så skickar jag lösenordet till min gästkanal: Theguestchannel som har tillgång till alla mina youtubeklipp.

gooood morning sunshine

Jag har börjat vakna tidigt av mig själv nu förtiden... Nu äro klockan 09:13 och jag har, förutom läst klart en hel kalle anka-tidning, ätit tre muffins och blivit utsatt för traumatisk händelse.
   Pappa har nämligen lyckats larma in mig. För hundraelfte gången. Jag stiger upp, går ner för trappan och precis när jag hunnit in till köket börjar det tjuta likt  en blandning av en polisbil och den dära grejen som piper första måndagen i månaden. Fast konstant. Hela tiden. Non-stop. Fan va chockad man blir varenda gång.
   Ja, nu sitter och här och tittar ut genom fönstret. Once again, dåligt väder.

haha här kommer najsaste videon på mig och bella från igår. vi hade asakul

härligt

Eftersom jag fick ig i samhällskunskap tänker jag ju inte direkt gå på lektionen imorgon, så jag börjar 12.55! Najs. :)

åh!

Dagen har visat sig vara extrrrremt lyckad!!!!



*  Jag och Bella hittade lite(bokstavligt talat) kläder till mig på HM:
tunika/klänning: 298:-


 

Robyns design-tshirt: 149:-

*  Jag fick en gratis kondom på HM! nu kan jag sluta käka ppiller, hurray!

Kondom: 0:-


Efter shoppingen åkte vi hem till mig och jag lagade spaghetti och quornfärssås och bakade mina famous kladdkakor samtidigt som Bella fixade schysst musik(E-type, Markoolio, Günther och alla de andra barndomsfavoriterna)
Det blev lite sång, lite dans men inget naket....

Aprés det slog vi oss ned i soffan och spelade James Bond Quantum of Solace! Fedt kul!

När pappa kom hem lagade(!!) jag sushi, och det blev... helt ok....
   Sedan spelade vi tv-spel tills Grey's anatomy och nu har Bella precis dragit hem... Eller ja, hon drog för typ en halvtimme sedan...


PUSS


innan jag går.

Innan jag träffar Bella vill jag bara visa vad jag gav min mamma i mors dag present:

Hon har länge velat ha en baddräkt eftersom hon (löjligt nog) tycker att ha fött tre barn har tagit ut sin rätt på magen.

  Jag hade inte råd att köpa en såndär fin baddräkt så jag begav mig till ohlssons tyger på hötorget och köpte tyg, tråd och symaskinsnålar. Sedan begav jag mig hem och skred till verket. Jag blev ganska nöjd med resultatet med tanke på att jag aldrig sytt ett plagg from scratch i hela mitt liv... :-)




mamma blev asglad! :)


nu skall jag gå.. eller ja, om en halvtimme i alla fall...

Nu ska jag gå... nej jag.. eller ja, jag ska faktiskt gå. Och hämta kaffe... Men träffa bella ska jag göra 10.40 så jag ska gå om typ en halvtimme/40 minuter... Under tiden för ni njuta av min underbara skönhet:

jeeeez louise :)

mmmmmmmmmmmmmm

ospårat.


sorry probellis (=bellis)

Igår visade det sig att trots att jag fått minst godkänt på alla uppgifter, uppsatser, pm och prov jag gjort i samhällskunskap, gjorde ett enda prov på åtta frågor så att jag fick IG. I SLUTBETYG! WTF!?!?!? Jag ska prata med lärarn imorgon och om jag inte lyckas övertala henne att åtminstone ge mig G så ska mamma och pappa ringa till rektorn. De är galna av ilska. Mina päron alltså. Fast de är ju, som tur är, inte arga på mig utan på en viss samhällskunskapslärare.
   Jaja, det jag skulle komma till, med tanke på min rubrik, är att efter kakinlägget igår skrev bella en kommentar "MMM spara till mig va? ja!"(eller något motsvarande...) och svaret är tyvärr! Jag åt upp dom som tröstmat igår när mitt liv förstördes....


Jaja, get back on the horse if you fall off.... eller nåt... :S

Idag ska jag som sagt träffa Bella, min underbara vän. :-) Jag trodde jag hade matte men det hade jag inte så jag börjar typ ett/två idag men jag skiner i den lektionen va.
   Just nu är städerskan här och... städar. Jag hatar dessa dagar för jag känner mig alltid i vägen. Jag har liksom låst in mig på mitt rum och packat upp min lånedator så jag åtminstone kan blogga ;-P Ja, appropå lånedator. Jag lämnade in min HP igår. Det utlovades att jag skulle få en lånedator. Jag ba "euw, nejtack!" Men så sa min pappa; Ja, nu eftersom HPn är en designerdator, så vill vi ha något i samma prisklass! Ha-Ha!" (han tyckte det "skämtet" var asakul) Och snubben i kassan blev helt nervös och ba: "Vi har ingen såndär(han menade väl vår..?) dator men..." Och så flippade han upp den här:

inte end den här bilden gör datorn rättvis, den är typ två miljoner gånger snyggare

MAN BA: TACK!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
inte lika fin som min ordinarie(<3<3<3) men den har typ ganska likt innehåll och är väldigt stor och robust för att vara en laptop, which i like!


puss hej! :)

rubrik

Nu har jag precis bakat underbara, fantastiska, otroliga minikladdkakor! Dessa små saker är helt frikkin perfekta! Kripspiga utanpå, saftiga och kladdiga inuti! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! 

klicka på bilden

BAAAAAAAAAAAAAAAAH!

OH MY GOD!!!!!! JAG TROR JAG EXPLODERAR AV ILSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det visade sig (NÄR JAG KOM TILL SKOLAN!!!!!) att lektionen var till för de som behövde göra omprov. SÅ JAG HAR GÅTT UPP KL: 6.30 HELT i ONÖDAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag börjar efter lunch! FUCK FUCK FUCK FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!















jag måste tröstäta nu! :(((((

inlägg.

Ja, nu sitter jag här innan skolan. börjar om en timme och en kvart så börjar bli lite småstressad... 

Det är dåligt väder!


man ser redan ute hur det mulnar på. FNYS!

Fast i o försig tycker jag det är ganska najs. Jag har ju inga sommarkläder som är skolvänliga och nu är det ju fritt fram att dra fram mysiga koftor och jeans.  :-)

Imorgon ska jag och Bella ses! Är väldigt glad över det för vad kan man annars göra när man är ledig än att hänga med bästa kompisen?:) :) :) :)
Försökte lägga in en bild på oss men datorn ville inte...  :(

På fredag ska jag och moder shoppa. Kul kul! :D

Tisdag nästa vecka är man ju ledig!*glad* De som tar studenten har utspring då nämligen. Då ska jag, mikaela och bebis shoppa i globen. Ska köpa en solhatt till bebis. Det är ju viktigt att de inte får så mycket sol, de små liven. Åh lyssna på mig, jävla pensionär! haha!


Ikväll är det desperate housewives!:D och CHRISTINE! :D:D

PUsSSss

.

PUST!!
snacka om en jobbigSLASHhärlig dag! :O

Igår tog jag ett premiärdopp i poolen. IT WAZ KOLDS. not. Det är faktiskt så varmt som 28/29 grader. :D



För övrigt sitter jag och "försöker" plugga sam. Det är inte så lätt när man typ får självmordstankar av att bara öppna den där förbannade boken... Har ett provom internationell politik och ett prov om värderingar imorgon. FYYYY-FAN säger jag!
:(

Försöker locka håret till imorgon med hjälp av att göra små rullar och sätta fast dem med hårnålar. Får se hur det går imorgon... Tänkte köra på en mittbena och lite surfvågit hår... Kommer antagligen bli asfult men vi får la se. :)


Idag har Mikaela och Max vart på besök. Man börjar verkligen kunna se hans drag nu trots att han bara är tre veckor gammal. Han ÄR SÅ ÄVLA SÖÖÖÖT!! :D

På onsdag ska Bella komma över och bada lite. Vi upptäckte att båda är lediga och det är ju min sista chans att umgås lite med henne innan hon drar iväg till spanien i... håll i er... en hel MÅNAD! Syrran hennes tar ju studenten så det får dom ju inte missa och sedan ska dom väl bara ha kul där och sola och fiesta! Man e ju lite småavis men jag har sagt till mina föräldrar att vi inte ska åka utomlands i år. Jag är så trött på att flyga och vara borta från kompisarna hela tiden. Mina föräldrar är ju skilda så de tar ut sina semesterdagar efter varandra = vara med föräldrarna non-stop i typ en och en halv MÅNAD! Nej tack liksom.

RSS 2.0