Å så sitter jag här igen

Hemma från skolan... Mådde lite dåligt imorse och så va...

Just nu sitter jag och växlar mellan två siter; hm.com och bilddagboken. Åhhh, det är ju så att jag ska bli moster, snart, eller ja, närsomhelst nu... Syrran är höggravid och sitter just nu på pappas jobb för att tjäna in extra cash, och ja, man FÅR jobba när man är gravid... I alla fall, kollar på babykläder på H&M! Sååååååå SÖÖÖÖTA! Åh, jag längtar typ ihjäl mig tills babyn ska komma!

En annan sak som gärna får komma är SOMMARLOVET! Skulle inte banga på 30 grader i luften, sol och pool liksom!! :-d




fyfan vilket tråkigt inlägg det här blev. sorry.

haha åh<3

idag har varit najzah. chillerillat med mickan och myst i sooolen! not. har suttit och väntat på mikaela som var hos frisören i två timmar! och dessutom har det varit bajsmolnigt hela dagen och nu regnar det!! imorgon ska jag träffa bella och kanske lollo. senare på kvällen ska jag på bio, wuuhuuuu! med amal, ayan, ipti och the rest! ska bli göttt! naiisah!! :) är trött och flirplig. i feel all floopy, som pheobe skulle sagt. synd bara att det är skit på tvn och att alla är utloggade från bdb och facebook. bella jobbar och felicia krökar så jag har ingen att prata med heller... WHAT TO DO, WHAT TO DOOO???

so i can be someone new

hhej hhej


isabelle



jag och isabelle latjade med msn:s "spela in ljud" och så sa hon plötligt att in röst lät helt cp. Då spelade jag in det här ljudklippet och Isabelle tyckte det lät as-creepy. "Som en läskig sagotant".  Därför la jag in den med den LÄSKIGASTE SAGOTANTEN AV DOM ALLA!!!! AAAHHH!!!

RSS 2.0